Catalog produse

Automatizari

Descriere

 • *2 Ani Garantie

Descriere

Termostatul este mobil, (in perimetrul razei de actiune). Nu necesita legatura electrica prin cablu la cazan, el fiind un emitator care trimite semnale de radiofrecventa receptorului (un modul fix in legatura directa cu cazanul de incalzire). Receptorul primeste semnalele de la termostat si comanda pornirea sau oprirea cazanului prin cablul electric conectat intre receptor si cazan.

Termostatul de camera Q3 -Q7 RF este adecvat pentru comanda unui aparat de incalzire sau de climatizare, fiind compatibil cu majoritatea cazanelor de incalzire centrala comercializate in Romania, indiferent de tensiunea de comanda, (de 24 V sau 230 V).

Termostatul nu este programabil, dar afisajul digital permite masurarea temperaturii si reglajul mai precis a acesteia, decat termostatele mecanice.

 • Poate comanda un aparat de incalzire sau racire, climatizare
 • Sensibilitatea acestuia este de +-0.1 grC sau +-0.2 grC
 • Afisaj electronic ce indica atat temperatura setata cat si temperatura din camera
 • 2 temperaturi: confort si economic;Precizia afisarii este de +- 0.1 grC
 • Q3RF este format din doua subansambluri: termostatul (partea mobila) si receptorul (partea fixa)
 • Termostatul trimite comanda prin unda radioa catre receptor, acesta oprind sau pornind cazanul
 • Lucreaza pe o frecventa de 868.35 MHz
 • Distanta dintre cele doua dispozitive (termostat si receptor) poate de fi de maxim 50m in spatiu deschis si 30m in cladire
 • Receptorul dispune de un buton MANUAL care permite comanda manuala

Variante Termostat de ambient fara fir Computherm

# 01

190 lei (TVA inclus)

 • Model: Computherm Q3 RF

Descriere

 • *5 Ani Garantie

Descriere

Termostat de ambient neprogramabil Salus RT310i, control prin internet Cod produs: RT310I

Salus RT310i este un cronotermostat ambient programabil ce poate fi controlat de pe smartphone, va porni/opri sistemul de incalzire dupa nevoie in concordanta cu temperatura setata local pe termostat sau folosind aplicatia dedicata. In cazul in care conexiunea la internet este pierduta, termometrul va urma programul stabilit, iar daca termometrul se afla in functia de protectie anti-inghet, aceasta se poate dezactiva manual de pe termostat si termostatul va urma programul stabilit.

Avantaje cronotermostat de ambient Salus RT310i

  • Permite setarea pe o saptamana (acelasi program in fiecare zi), un program pentru zilele lucratoare si pentru week-end precum si un program zilnic (diferit pentru fiecare zi)
  • Este pre-setat in modul manual facilitand setarea temperaturii dorite
  • Acesta este modul de lucru implicit pe perioada instalarii fara conexiune la internet.
  • Modul de incalzire este folosit atunci cand termostatul controleaza o centrala pe gaz, iar modul de racire este folosit atunci cand contoleaza un sistem de racire

Sunt disponibile 3 setari ale programelor:

  • 1. AUTOMAT – 7 zile , 5-2 zile , 24 ore
  • 2.MANUAL – in modul manual se va tine cont de programul stabilit
  • 3. OPRIT – pentru realizarea acestui mod se va anula modul manual dupa care se va seta modul automat sau cel OPRIT

Variante Termostat de ambient neprogramabil Salus IT500, control prin internet

# 01

925 lei (TVA inclus)

 • Model: IT500

Descriere

 • *2 Ani Garantie

Descriere
Modul VR 70 – VR 71

 • interfata de conectare eBus
 • montaj pe perete
 • Variante Modul Vaillant

  # 01

  1150 lei (TVA inclus)

  • Model: Modul VR 70

  # 02

  1690 lei (TVA inclus)

  • Model: Modul VR 71

  # 03

  495 lei (TVA inclus)

  • Model: Modul VR 32

  Descriere

  • *2 Ani Garantie

  Utilizati modulul de internet inteligent myVAILLANT connect pentru a va controla sistemul de incalzire prin aplicatia myVAILLANT. .

  Modul conectare la internet WIFI GATEWAY VR 940f

  Cu myVAILLANT, veți obține interfața pentru un control ușor de încălzire prin aplicația mobilă. Odată ce modulul de internet este instalat, este nevoie de doar câteva atingeri pentru a obține controlul mobil complet asupra sistemului dvs. și pentru a maximiza încălzirea individuală și confortul apei calde. MyVaillant completează sistemul inteligent de încălzire pentru locuințe și oferă libertatea de a păstra controlul de oriunde. Datorită limbajului eBUS obișnuit, modulul de internet sensoNET poate fi combinat cu centralele și controlerele Vaillant.

  Nu este un joc de noroc; e plug and play

  Efortul scăzut de instalare permite confort maxim: modulul nostru de internet sensoNET este montabil sub noul dvs. ecoTEC exclusive, precum și ecoTEC plus. Desigur, este potrivit atât pentru controlerele noastre de sistem sensoCOMFORT, cât și pentru sensoHOME.

  Simțiți-vă în siguranță și bazați-vă pe securitatea datelor certificate VDE

  În plus, toate produsele Vaillant sunt testate și aprobate de Institutul VDE, o asociație tehnică și științifică europeană independentă și neutră, care testează și certifică dispozitivele, componentele și sistemele electrotehnice. Produsele care poartă marca VDE au fost evaluate independent în conformitate cu standardele internaționale și cerințele legale de protecție. Prin urmare, puteți fi sigur că produsele Vaillant sunt sigure și protejate la cel mai înalt nivel.

  Variante Modul conectare la internet WIFI GATEWAY VR 940f

  # 01

  700 lei (TVA inclus)

  • Model: Modul conectare la internet WIFI GATEWAY VR 940f

  Descriere

  • *2 Ani Garantie
  • Casa tamerită o soluție inteligentă de control. În combinație cu modulul nostru de internet sensoNET și aplicația MyVaillant, noul sensoCOMFORT vă oferă un control complet asupra sistemului dvs. de încălzire – atât acasă, cât și pe drum.

  Personalizați confortul cu o singură atingere

  Temperatura optimă pentru confort este la un buton distanță. Datorită noului ecran sensoCOMFORT de înaltă rezoluție, cu ecran de 3,5 ”, funcționarea este mai ușoară ca niciodată. Șase butoane sensibile la atingere și glisorul tactil simplifică interacțiunea chiar și în spații întunecate – datorită funcției de iluminare din spate. Structura de meniu clară și asistentul de personalizare ghidat permit navigarea și setarea rapidă. Și dacă vă lipsesc unele informații, utilizați butonul cu semn de întrebare pentru ajutor suplimentar. Cu MyVaillant puteți controla încălzirea de oriunde: setați temperaturi exacte, definiți intervalele de timp exact la minut și puteți utiliza funcții speciale precum modul de absență.

  Dezvoltați-vă sistemul actual de smart home

  Faceți-vă casa mai inteligentă cu noul nostru sensoCOMFORT. Îl puteți integra în mod convenabil în sistemele existente precum Google Home, Amazon Echo și Apple Home Kit. La fel ca toate componentele inteligente pentru casă, sensoCOMFORT este desigur capabil să vorbească în KNX. Cu sensoCOMFORT obțineți piesa care lipsește pentru a vă completa sistemul smart home și, prin urmare, pentru a vă maximiza confortul individual.

  Îmbunătățiți-vă sistemul de încălzire cu surse regenerabile

  De la solar termic până la fotovoltaic și de ventilație – cu sensoCOMFORT obțineți un sistem de control de viitor, care este optimizat pentru controlul tuturor componentelor în paralel. Desigur, vă puteți gestiona în mod convenabil nevoile de apă caldă menajeră. SensoCOMFORT vă oferă posibilitatea de a gestiona mai multe circuite de încălzire și astfel sisteme complexe, de ex. pentru aplicații multifamiliale.

  Concept de sistem aliniat pentru o ușurință maximă de utilizare

  Noile noastre generații de centrale termice, sensoCOMFORT și MyVaillant au un lucru esențial în comun: o structură de meniu aliniată. După ce v-ați familiarizat cu interfața aparatului, sunteți gata să vă ocupați și de sensoCOMFORT și MyVaillant. Acest lucru face ca funcționarea noului dvs. controler să fie cât mai ușoară.

  Proiectat pentru casa dvs. contemporană

  Un controler de sistem ar trebui să se încadreze în mod natural în casa dvs. Având în vedere cât de importantă este locuința personală pentru dvs., am conceput noul nostru sensoCOMFORT în consecință. Designul de înaltă calitate este atractiv și familiar, deoarece seamănă cu dispozitive inteligente moderne. Astfel, se integrează perfect în spațiile de locuit moderne.

  Variante Controler de sistem SensoCOMFORT

  # 01

  1150 lei (TVA inclus)

  • Model: VRC 720- sensoCONFORT

  # 02

  1890 lei (TVA inclus)

  • Model: VRC 720 f - sensoCONFORT WIFI

  # 03

  650 lei (TVA inclus)

  • Model: VR 92-comanda la distanta pt VRC720

  Descriere

  • *2 Ani Garantie
  • Preluați controlul și aveți încredere în produse de înaltă calitate: termostatul nostru de cameră sensoHOME, cu conceptul său de funcționare intuitiv, garantează confortul maxim prin câteva atingeri. Este soluția perfectă pentru apartamente cu un singur circuit de încălzire format din de ex. o centrală termică plus sistem de control.

  Asistentul personal pentru confort vă întâmpină

  Configurați sistemul de încălzire în mod convenabil și definiți confortul individual cu ajutorul asistentului de personalizare sensoHOME. Prima configurare nu va dura mai mult de două minute. Tot ce trebuie să faceți este să răspundeți la câteva întrebări simple despre nevoia dvs. de încălzire. MyVaillant folosește răspunsurile dvs. pentru a sugera intervale de temperatură și timp adecvate. În acest fel, vă ghidați pas cu pas prin toate funcțiile relevante – pentru a vă seta sistemul de încălzire exact în funcție de nevoile dvs. De exemplu, puteți defini până la 12 programe de timp diferite pe zi.

  sensoHOME este acum pregătit pentru aplicații

  Indiferent dacă sunteți acasă sau în altă parte – datorită conectivității dintre sensoHOME și MyVaillant, vă bucurați de acces de la distanță la sistemul dvs. de încălzire. Setați temperatura individuală a camerei în funcție de nevoile dvs. și oferiți-vă o primire călduroasă când ajungeți acasă. Conceptul aliniat de proiectare și funcționare a tuturor interfețelor (de ex. ecoTEC plus, sensoHOME și MyVaillant) permit o manevrare convenabilă datorită recunoașterii largi.

  Conectați-vă cu noul dvs. termostat de cameră

  Claritate în funcționare și aspect: noul afișaj sensoHOME de înaltă rezoluție cu un ecran de 3,5 ”. Este nevoie de doar câteva apăsări pentru a defini temperatura optimă a locuinței dvs. și confortul individual. Structura meniului clar, textul complet și un buton suplimentar cu semn de întrebare pentru informații suplimentare garantează interacțiunea fără erori. De asemenea, butoanele retroiluminate asigură o manevrare convenabilă în spații întunecate.

  Proiectat pentru spații de locuit contemporane

  Cu sensoHOME-ul nostru, alegeți un termostat modern de cameră care vă îmbogățește casa cu un design atractiv și plat. Comparativ cu designul și conceptul aparatelor moderne de astăzi, cum ar fi smartphone-urile sau tabletele, SensoHOME permite, de asemenea, o funcționare intuitivă. În plus, la producerea acestui termostat au fost utilizate materiale de înaltă calitate, pentru a garanta un aspect de lungă durată.

  Variante Termostat de cameră sensoHOME

  # 01

  950 lei (TVA inclus)

  • Model: VRT380 - sensoHOME

  # 02

  1150 lei (TVA inclus)

  • Model: VRT380f - sensoHOME wifi

  Descriere

  • *2 Ani Garantie
  • Acest termostat poate fi folosit doar impreuna cu Modulul de conectare la internet WIFI GateWay VR 940f.Impreuna cu acest modul poate forma un sistem de comanda de la distanta prin internet a centralei termice si reglare a temperaturii ambientale prin aplicatia myVaillant.